Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ne haragudj meg, de nem szeretném elárulni pontosan mi a feladat, és szerintem nem is az a fórumozás célja, hogy más oldja meg helyettünk a feladatot. Ezért kérdeztem általánosságban. Így lesz véleményem szerint a legtöbb fórumozó számára hasznos az általad javasolt megoldás is.
Egyébként köszönöm a hsz-edet! A listview-ból való törlés valóban egyszerű megoldás lenne, csak szerintem nem túl elegáns ilyenkor újraépíteni a kollekciót.
Mivel a kollekció elemeire csak az indexükkel lehet hivatkozni, az okozta a gondot, hogy a névsorba rendezett lista indexei összekeveredhetnek az eredeti kollekció indexeihez képest. A megoldást közben én is megtaláltam (pár órás próbálkozással rájöttem), hogy a collection elemeire lehet key-el is hivatkozni. Mivel a key sem visszakereshető programból, (így a listview feltöltésekor sem tudom átadni az adott elem key-jét), a kollekció minden objektumához hozzárendeltem egy-egy key integert. Ezt a key-t átadva a kollekció remove metódusának törölhető a kívánt elem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest