- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
srácok kellene ötletet, hogy az alábbit, hogy tudom megvalósítani accessben, illetve meg lehet-e egyáltalán....
Szabaság nyilvántartás.
Hónap szinten kellene megjelenítenem, hogy az emberek melyik napokon vannak szabadságon.
Kb ilyen kellene:
Első oszlop egymás alatt a nevek a többi oszlopban meg a hónap napjai.
A sorokba meg napoknál beixelve vagy más háttérszínnel a szabadság napjai.
Adatbázisban a tól ig dátumot tárolom.Excelben szépen néz ki, de Access és VBA segítségével, hogy hogy kéne adatbázisból ezt prezentálni...
Nemrég kezdtem csak VBA-zni meg Accessben szöszmötölni, htmlben jobban otthon vagyok ott simán megrajzolok egy ilyen táblát és feltöltöm adatokkal.
De itt pl ha input mezőkbe vagy címkékbe tenném az nem épp a legjobb főleg mert nem nagyon tudom őket dinamikusan létrehozni és címezni vagy legalábbis nagyon macerás.De ha lekérdezésre, vagy diagrammra van valami ötletetek, hogy miként lehetne látványosan megjeleníteni az is segítség lenne... csak jelen pillanatban ötlettelen vagyok, hogy miként és hogyan lehetne ezt megvalósítani.
Keresgéltem neten szoba foglalásos programra mert ez áll legközelebb, de vagy fizetős volt ha találtam, vagy a forráskód nem volt publikálva, stb....
Remélem tudtok ötletet adni rá...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest