Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
srácok kellene ötletet, hogy az alábbit, hogy tudom megvalósítani accessben, illetve meg lehet-e egyáltalán....
Szabaság nyilvántartás.
Hónap szinten kellene megjelenítenem, hogy az emberek melyik napokon vannak szabadságon.
Kb ilyen kellene:
Első oszlop egymás alatt a nevek a többi oszlopban meg a hónap napjai.
A sorokba meg napoknál beixelve vagy más háttérszínnel a szabadság napjai.
Adatbázisban a tól ig dátumot tárolom.Excelben szépen néz ki, de Access és VBA segítségével, hogy hogy kéne adatbázisból ezt prezentálni...
Nemrég kezdtem csak VBA-zni meg Accessben szöszmötölni, htmlben jobban otthon vagyok ott simán megrajzolok egy ilyen táblát és feltöltöm adatokkal.
De itt pl ha input mezőkbe vagy címkékbe tenném az nem épp a legjobb főleg mert nem nagyon tudom őket dinamikusan létrehozni és címezni vagy legalábbis nagyon macerás.De ha lekérdezésre, vagy diagrammra van valami ötletetek, hogy miként lehetne látványosan megjeleníteni az is segítség lenne... csak jelen pillanatban ötlettelen vagyok, hogy miként és hogyan lehetne ezt megvalósítani.
Keresgéltem neten szoba foglalásos programra mert ez áll legközelebb, de vagy fizetős volt ha találtam, vagy a forráskód nem volt publikálva, stb....
Remélem tudtok ötletet adni rá...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- BestBuy ruhás topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Synology NAS
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest