Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Köszi a segítséget !
Esetleg még arra van egy tipped,hogy ha hamarabb kapcsolják ki a gépet mint 60 perc,(mondjuk 25 perc múlva) ,akkor a következő bekapcsoláskor még "tudja",hogy maradt 35 perc hátra ?
Egyébként a standby-be kapcsolódó gép jó ötlet,be tudom állítani,hogy visszatéréskor jelszót kérjen.Csak az a bökkenő,ha kikapcsolják a gépet,akkor meg nem fog kérni jelszót,mivel az meg úgy van beállítva
Ha meg teszek azonnali "hideg" induláshoz is jelszót,akkor semmit nem csináltam. A lényeg az lenne,hogy ha a mama vigyáz a lurkókra délután,amíg hazaérek melóból,ne tudjanak több órát játszani csak ,mondjuk 1 órát.De hogy azt mikor kezdik az RND.Azért nem tudom pl. beállítani,hogy 17:00-18:00-ig,mert ha 17:55-re érnek haza,akkor csak 5 perc maradna játszani.
Azt meg lehetne e csinálni,hogy egy file-ba írok egy 0-át.Ha megtörtént a bekapcsolás akkor a file-ban lévő érték lenne mondjuk 1 és ezt el is mentené a vinyóra.Namost minden bekapcsolásnál ezzel indulna a gép,hogy megnézi a file-ban lévő értéket és ha ez nagyobb mint 0 akkor kiad egy shutdown parancsot.Én meg ,amikor este hazajövök,egyszerűen csökkentett módban indítanám a gépet és kitörölném a file-ból az 1-et és visszaírnám 0-ra.Ők még nem tudják,hogyan kell csökkentett módban indítani a gépet
Még egy kérdés : reggel standby-be hagyom a gépet,jelszó alapon (vagyis nem kér ha standby-ből tér vissza).Letelik majd délután az 1 óra ,a gép kap egy shutdown parancsot és amikor újra beakarják kapcsolni a lurkók,akkor már a "hideg" indítás miatt jelszót kérne.Ilyet lehet ?
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha meg teszek azonnali "hideg" induláshoz is jelszót,akkor semmit nem csináltam. A lényeg az lenne,hogy ha a mama vigyáz a lurkókra délután,amíg hazaérek melóból,ne tudjanak több órát játszani csak ,mondjuk 1 órát.De hogy azt mikor kezdik az RND.Azért nem tudom pl. beállítani,hogy 17:00-18:00-ig,mert ha 17:55-re érnek haza,akkor csak 5 perc maradna játszani.