Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Köszi a segítséget !
Esetleg még arra van egy tipped,hogy ha hamarabb kapcsolják ki a gépet mint 60 perc,(mondjuk 25 perc múlva) ,akkor a következő bekapcsoláskor még "tudja",hogy maradt 35 perc hátra ?
Egyébként a standby-be kapcsolódó gép jó ötlet,be tudom állítani,hogy visszatéréskor jelszót kérjen.Csak az a bökkenő,ha kikapcsolják a gépet,akkor meg nem fog kérni jelszót,mivel az meg úgy van beállítva
Ha meg teszek azonnali "hideg" induláshoz is jelszót,akkor semmit nem csináltam. A lényeg az lenne,hogy ha a mama vigyáz a lurkókra délután,amíg hazaérek melóból,ne tudjanak több órát játszani csak ,mondjuk 1 órát.De hogy azt mikor kezdik az RND.Azért nem tudom pl. beállítani,hogy 17:00-18:00-ig,mert ha 17:55-re érnek haza,akkor csak 5 perc maradna játszani.
Azt meg lehetne e csinálni,hogy egy file-ba írok egy 0-át.Ha megtörtént a bekapcsolás akkor a file-ban lévő érték lenne mondjuk 1 és ezt el is mentené a vinyóra.Namost minden bekapcsolásnál ezzel indulna a gép,hogy megnézi a file-ban lévő értéket és ha ez nagyobb mint 0 akkor kiad egy shutdown parancsot.Én meg ,amikor este hazajövök,egyszerűen csökkentett módban indítanám a gépet és kitörölném a file-ból az 1-et és visszaírnám 0-ra.Ők még nem tudják,hogyan kell csökkentett módban indítani a gépet
Még egy kérdés : reggel standby-be hagyom a gépet,jelszó alapon (vagyis nem kér ha standby-ből tér vissza).Letelik majd délután az 1 óra ,a gép kap egy shutdown parancsot és amikor újra beakarják kapcsolni a lurkók,akkor már a "hideg" indítás miatt jelszót kérne.Ilyet lehet ?
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg teszek azonnali "hideg" induláshoz is jelszót,akkor semmit nem csináltam. A lényeg az lenne,hogy ha a mama vigyáz a lurkókra délután,amíg hazaérek melóból,ne tudjanak több órát játszani csak ,mondjuk 1 órát.De hogy azt mikor kezdik az RND.Azért nem tudom pl. beállítani,hogy 17:00-18:00-ig,mert ha 17:55-re érnek haza,akkor csak 5 perc maradna játszani.