- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Köszi a segítséget !
Esetleg még arra van egy tipped,hogy ha hamarabb kapcsolják ki a gépet mint 60 perc,(mondjuk 25 perc múlva) ,akkor a következő bekapcsoláskor még "tudja",hogy maradt 35 perc hátra ?
Egyébként a standby-be kapcsolódó gép jó ötlet,be tudom állítani,hogy visszatéréskor jelszót kérjen.Csak az a bökkenő,ha kikapcsolják a gépet,akkor meg nem fog kérni jelszót,mivel az meg úgy van beállítva
Ha meg teszek azonnali "hideg" induláshoz is jelszót,akkor semmit nem csináltam. A lényeg az lenne,hogy ha a mama vigyáz a lurkókra délután,amíg hazaérek melóból,ne tudjanak több órát játszani csak ,mondjuk 1 órát.De hogy azt mikor kezdik az RND.Azért nem tudom pl. beállítani,hogy 17:00-18:00-ig,mert ha 17:55-re érnek haza,akkor csak 5 perc maradna játszani.
Azt meg lehetne e csinálni,hogy egy file-ba írok egy 0-át.Ha megtörtént a bekapcsolás akkor a file-ban lévő érték lenne mondjuk 1 és ezt el is mentené a vinyóra.Namost minden bekapcsolásnál ezzel indulna a gép,hogy megnézi a file-ban lévő értéket és ha ez nagyobb mint 0 akkor kiad egy shutdown parancsot.Én meg ,amikor este hazajövök,egyszerűen csökkentett módban indítanám a gépet és kitörölném a file-ból az 1-et és visszaírnám 0-ra.Ők még nem tudják,hogyan kell csökkentett módban indítani a gépet
Még egy kérdés : reggel standby-be hagyom a gépet,jelszó alapon (vagyis nem kér ha standby-ből tér vissza).Letelik majd délután az 1 óra ,a gép kap egy shutdown parancsot és amikor újra beakarják kapcsolni a lurkók,akkor már a "hideg" indítás miatt jelszót kérne.Ilyet lehet ?
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg teszek azonnali "hideg" induláshoz is jelszót,akkor semmit nem csináltam. A lényeg az lenne,hogy ha a mama vigyáz a lurkókra délután,amíg hazaérek melóból,ne tudjanak több órát játszani csak ,mondjuk 1 órát.De hogy azt mikor kezdik az RND.Azért nem tudom pl. beállítani,hogy 17:00-18:00-ig,mert ha 17:55-re érnek haza,akkor csak 5 perc maradna játszani.