- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
A fenti példa amúgy sem működik Office 2007-tel, úgyhogy nyugodtan felejtsd el, vagy inkább javítsd ki úgy, hogy az működjön.
Pont pár hete tapasztaltam, hogy a nagyvállalati környezetünkben, az egy szál felhasználó gépén, akinek Office 2007-je van, nem fut a fasza kis vágólapos makróm.
shev7 segítségébe ezért is nem akartam beleokoskodni, mivel a megoldása tökéletes, csak sajnos mára egyre ritkábban használható.
Mivel mint mondtam nálunk csak 1 gépen van NEM Office 2003, ezért nem is foglalkoztam a problémával.
Mondjuk a probléma biztosan bagatell, és te is rá tudsz jönni, hogy Office 2007-ben mit kell változtatni a kapott példához képest.
shev7 érthetően leírta, hogy hol kell hozzáadnod a plusz referenciát, ez Office 2007-ben is pont ugyanott található, mint az összes eddigi, sőt az Office 2010-es verzióban is.
Ha nagyon nem tudsz rájönni, itthon Office 2010-em van, ránézhetek a problémára (hacsak majd ki nem derül, hogy a 64 bites Office 2010-es megoldásom nem lesz jó a 32 bites Office 2007-edbe...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest