Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DelArco #1100 üzenetére
no közben csináltam egy kettős for ciklusos végigjárást ami ugyan nem olyan szép mint egy beépített függvény de mivel lehet hogy ez a beépített függvény nem is létezik ezért elfogadható az eredmény
Ellenben felvetödött egy másik probléma közben amit sehogy nme tudtam megoldani.
Szóval adott az eredmény megtalálja a keresett szöveget a program csak nekemaz kéne hogy az adott cella legyen kijelölve csak a datagridviewban.
Persze ez egyszerű lenne ha a selectionMode tulajdonság FullRowSelecten kell hogy legyen.Próbálkoztam sokmindennel de nem jött össze sajnos.
Többek között pl azzal hogy alapból CellSelect van beállítva és ha CellClick eseményben megpróbáltam Selected-nek kiválasztani az adott sort.
Vagy azzal is hogy amikor lefut a keresés átváltok CellSelect módba és akkor csak a sima egy db cella lesz kijelölve. A click eseményben pedig visszaváltok vagy vmi ilyesmi.Sajnos egyik sem vezetett megfelelő eredményre szóval aki tudsz az segítsen pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest