Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DelArco
üzenetére
no közben csináltam egy kettős for ciklusos végigjárást ami ugyan nem olyan szép mint egy beépített függvény de mivel lehet hogy ez a beépített függvény nem is létezik ezért elfogadható az eredmény

Ellenben felvetödött egy másik probléma közben amit sehogy nme tudtam megoldani.
Szóval adott az eredmény megtalálja a keresett szöveget a program csak nekemaz kéne hogy az adott cella legyen kijelölve csak a datagridviewban.
Persze ez egyszerű lenne ha a selectionMode tulajdonság FullRowSelecten kell hogy legyen.Próbálkoztam sokmindennel de nem jött össze sajnos.
Többek között pl azzal hogy alapból CellSelect van beállítva és ha CellClick eseményben megpróbáltam Selected-nek kiválasztani az adott sort.
Vagy azzal is hogy amikor lefut a keresés átváltok CellSelect módba és akkor csak a sima egy db cella lesz kijelölve. A click eseményben pedig visszaváltok vagy vmi ilyesmi.Sajnos egyik sem vezetett megfelelő eredményre szóval aki tudsz az segítsen pls!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs