- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
válasz
Juhaszatti #74 üzenetére
Azért a "jellemzően nem használom" és a "de rendelkezése áll, ha kéne" között szerintem van különbség.
-
mad823
őstag
válasz
Luck Dragon #69 üzenetére
Pl. a ThinkPad-emen be tudom állítani, hogy meddig töltse fel az akksit. 1 kattintás onnan 100%-ig tovább engedni, ha úgy szeretném. Véletlenül került volna bele ilyen fícsör? Aligha.
Aztán volt cikk arról is, miért degradálódnak jobban a Tesla akksik a német tulajoknál, mint az USÁban. Kiderült, hogy a rendszerető németek hazaérve mindig csumára töltik az autót, míg az amerikaiak random rátöltögetnek valamennyit útközben, ahogy sikerül.
Amúgy pedig engem pont nem érdekel, hogy az akksi hány százalékát használom ki, mert pár óránál többet úgysem vagyok töltőtől távol, és ma már egy ártatlan, pl. 15W-os gyorstöltővel is 10-15 perc alatt több órányi szuflát lehet egy akksiba lehelni. -
mad823
őstag
Szóval az a baj, hogy túl hamar tönkremennek az akksik? Mondom is a megoldást: minden telefon automatikusan állítsa le a töltést 80% töltöttség elérésekor, onnan csak a felhasználó beavatkozása után töltsön tovább. Így legalább a sok agyas, aki éjszakára töltőn hagyja, nem tudná olyan gyorsan tönkretenni az akksit. Szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged