- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Apple Watch
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dare2Live #89 üzenetére
Pedig azzal fejezte be, hogy felőle mindenki úgy csinálja ahogy szeretné.
Technikailag a wireless töltés se jó az akkunak a nagyobb hő miatt, mégis használjuk, mert kényelmes.
Ahogy az is kényelmes, hogy éjjelre felteszed optimalizált töltéssel és az iPhone elvégez mindent reggelre: backup, iOS és app frissítés.Egyébként az elhasználtság kijelzésnél szerintem nem úgy kell gondolkodni, hogy 1 év alatt romlott 2%-ot, akkor 3-4 év múlva még mindig 90% felett lesz, ez nem így működik. Majd meglátod. Nekem volt olyan 6-9 hónapig nem változott a battery health adott % aztán 2-3 hónap alatt 2-3 százalékot csökkent, mert éppen kánikula volt, éppen újrakalibrálta egy új szoftverfrissítés, éppen olyanja volt...
A napi használati szokások sokkal-sokkal jobban befolyásolják az akku terhelését, élettartamát. Ha valaki mobilneten, max. fényerőn játszik és videózik, GPS autós tartóban süti a nap, azon semmilyen 20-80% töltés pátyolgatás nem fog segíteni. Rosszabb lesz az akkuja, mint aki wifin, közepes fényerőn csak olvasgat, viszont éjjel tölti kényelmesen wireless.
-
Chaser
legenda
válasz
Dare2Live #56 üzenetére
itt kellett volna már nagyon rég rendet tenni, kötelező gar minimum 10 év háztartási gépekre, de lehetne ez 15 is
persze nyilván drágábbak lennének de lehetne is tervezni velük, minden téren jobb lenne
csak ugye mi lenne akkor a dübörgő gazdasággal?: )
az is csoda hogy behozták az ársávos gart, nagyon vicces volt csodasohamegnemhibásodó' fél millás' cuccokat látni egy év garral -
-
Eeshtvaan
tag
válasz
Dare2Live #22 üzenetére
Én nem állítottam, hogy igaz a 95%, csak hogy talán csökkenne az 5 év supporttal.
A magam részéről 4 és fél éve egy LG V30-at nyúzok, és úgy tervezem, hogy fél évig még marad.
Egyébként az én saját környezetem is kb hozza ezt a 20-80%-ot, de ez nem feltétlen reprezentatív a teljes lakosságra nézve. Nincsenek adataim erre vonatkozóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest