- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
hm hm :) szép kis összehasonlítás, gondolom beletelt egy pár percbe :)))
hasonlókat gondolok én is erről a dologról.
régebben picit harcoltam a nagy windows-osokkal, de gyorsan megtanultam a linuxos alapszabályt: mi nem bizonygatunk, nem térítünk, segítünk ha kérnek... meg hasonlók :)
már többszőr megpróbálkoztam a Linux-xal, de valahogy nem ment az RTFM kellően :)
az oprációs rendszerek között tényleg nincs király :)
mind a win-t mind a linuxot ugyan olyan (vagy nagyon hasonló) programozók írják, de a marketingesek között már nagy különbséget érzek... ezzel van a bajom...
a sokadik dolog ami motivál az, hogy én egy kisfiúnak érzem magam, aki ugyan egy kattintással is felmászhatna a fára, de meg szeretné próbálni a nehezebb fáradtságosabb, és talán élvezetesebb utat is. elvégre nem az a nagy szám, ha valaki fent van valami nagy hegy csúcsán, hanem az út ahogy oda eljutott...
(igaz fent lenni sem rossz :) )
köszi a segítséget és a leírást :) egyébbként a linkelt oldalakat rendszeresen járom is, csak kellene egy varázslat, amitől egy nap 48 órából álna :D -
gromble_ziz
aktív tag
én sem értettem egyet salazol-lal ebben a dologban, de nem értek hozzá, és nem akartam marhaságot mondani ...
összehasonlítanád a te tapasztalataid alapján a win-t és a linux-ot biztosság szempontjából ... update-ek keresse egyébb :)
mert tényleg komolyan gondolom, hogy át szeretnék térni :) , csak még erő kell :), de legalább már a havonta tömegével megjelenő játékok nem izgatnak :)
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest