- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
fifi_addict
tag
Ha jól értettem, akkor az MSN típusú szoftverekre (chat-programok) nem nagyon van biztonsági ellenőrzés... pl virusírtó, hogy a linket, tartalmát ellenőrizze. Emiatt nagy a biztonsági kockázat. Végül is két gép között direkt kapcsolat létesül, (nem értek hozzá
), de ez gondot okoz, ha van mit kihasználni... de nem vitatkozom, csak gondolkodom a billyentyűzeten.
-
fifi_addict
tag
Honnan tudjam? Majd jól megpecselik... de akartam is MOD-dolni, hogy NO FLAME! Mármint MS-re viszonyítva . A legutóbbi MSN-fertőzéshullám tény, a neten olvastam, de részletekkel nem szolgálhatok...
információ hiányában.
Apropó! Lelkes MS rajongó vagyok, a linux csak recovery módban van a gépen, isteni mázlival, egy hónapja.
Ezzel együtt még sokáig MS-függő leszek, mert a linuxot nehezen fogom megtanulni... sajnos .
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest