- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
moonman
titán
nem tudom, honnan veszed, hogy a drivered támogatja. ha támogatná, működne, ugyanis semmit nem kell beállítani hozzá.
"On Windows 7 and later, the operating system installs a virtual device if a Hosted Network capable wireless adapter is present on the machine. This virtual device normally shows up in the “Network Connections Folder” as ‘Wireless Network Connection 2’ with a Device Name of ‘Microsoft Virtual WiFi Miniport adapter’ if the computer has a single wireless network adapter."
-
rezme
tag
igy van
egyébként hogy szedted ki a hozzászólásaimat? -
szvsz fölösleges a külön topik ennek
tedd fel a kérdésed a WLAN és/vagy a Win7 topikban -
rezme
tag
Nah szóval újjításként belerakták a win7 be ezt a vwifi nevezetű dolgot ami elviekben szoftveresen 2 adapterre osztja szét a wifiadapter. Ez mind szép és jó csak miután kb 1 napja kijöttek a windows 7 wifi driverek (amiknek kötelező támogatni ez a technológiát) megpróbálkoztam a használatával sikertelenül mivel a hálozati kapcsolatokban ugyan úgy csak 1 adapter van. Azért nyitottam ezt a fórumot hogy keressek hozzáértő embereket akik tudnának segíteni ebben a kérdésben nekem és azoknak akik ezt még használni szeretnék!
Várom a hozzáértőket!
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest