- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Természetesen a virtuális memóriába írás/olvasás sokkal lassabb, mint az igazi RAM-ba történő, viszont az XP nem hülye (annyira
), és amíg van szabad fizikai memóriád, addig azt használja, nem nyúl a SWAP-hez.
Ellenben ha a fizikai memóriád elfogyott, akkor szerintem nem zavar, hogy egy kicsit ''belassul'' ideiglenesen a vinyóhoz fordulás miatt, lévén ha nem tehetné ilyenkor jönne a hibaüzenet: ''A memória megtelt...''
Konfigom az adataimnál, anno, amikor 1GB-ra bővítettem, akkor tiltottam le a virtuális memóriát, és sokáig nem is volt gondom vele (mint írták, programja válogatja
), aztán egy ideig volt 1,5GB RAM-om is, akkor méginkább nem kellett aggódnom, de mint írtam, most sikeresen beleszaladtam egy ilyenbe, hogy 1GB bizony elfogyott, és mivel jelen esetben tényleg véletlen volt a letiltás, ezért most belőttem 1GB-ra, azt hadd szóljon.
-
DigitXT
félisten
Én véletlenül letiltottam, erre egyszercsak úgy kivágott a HL2, mint annak a rendje, szóval mint korábban írták, egyes játékok, stb. követelhetnek többet.
Szerintem állíthatod pl. fix 512-re, vagy fix 1GB-ra, dehogy fog lassulni tőle, csak annyival kevesebb helyed lesz a vinyón, na bumm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest