- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Természetesen a virtuális memóriába írás/olvasás sokkal lassabb, mint az igazi RAM-ba történő, viszont az XP nem hülye (annyira
), és amíg van szabad fizikai memóriád, addig azt használja, nem nyúl a SWAP-hez.
Ellenben ha a fizikai memóriád elfogyott, akkor szerintem nem zavar, hogy egy kicsit ''belassul'' ideiglenesen a vinyóhoz fordulás miatt, lévén ha nem tehetné ilyenkor jönne a hibaüzenet: ''A memória megtelt...''
Konfigom az adataimnál, anno, amikor 1GB-ra bővítettem, akkor tiltottam le a virtuális memóriát, és sokáig nem is volt gondom vele (mint írták, programja válogatja
), aztán egy ideig volt 1,5GB RAM-om is, akkor méginkább nem kellett aggódnom, de mint írtam, most sikeresen beleszaladtam egy ilyenbe, hogy 1GB bizony elfogyott, és mivel jelen esetben tényleg véletlen volt a letiltás, ezért most belőttem 1GB-ra, azt hadd szóljon.
-
DigitXT
félisten
Én véletlenül letiltottam, erre egyszercsak úgy kivágott a HL2, mint annak a rendje, szóval mint korábban írták, egyes játékok, stb. követelhetnek többet.
Szerintem állíthatod pl. fix 512-re, vagy fix 1GB-ra, dehogy fog lassulni tőle, csak annyival kevesebb helyed lesz a vinyón, na bumm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest