- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
dethroner #2020 üzenetére
Valaki tudna működő megoldást arra, hogy a VDub kezelje az MPEG2-t?
-
dethroner
veterán
-
-
válasz
dethroner #2008 üzenetére
a liksoft-ost úgy is megpróbálhatod hogy no audio, ha így megy akkor tényleg a hang a bűnös
úgy értem hogy mivel hozzárakni engedi így beállítod a video/compression értéket s így nem lesz jóval nagyobb a kapott eredmény
amúgy tényleg, a film alatt milyen hang van? mp3, ac3, ...?
-
liksoft
nagyúr
válasz
dethroner #2005 üzenetére
Szerintem ez AC3 hang, amit nem kezel korrekt módon a VD. Legalább a hangot célszerű lenne átalakítani WAV-ba, és amikor össze lett rakva egybe, akkor újra tömöríteni. Én a VDMOD-dal szoktam a hangot kiszedni, "PX3's AC3 to WAV" progival átalakítani (pont a hang csúszásai miatt!), majd szegmensenként visszarakni a WAV-ot (VD 1.9....), összefűzni, és mikor egyben van, akkor tömöríteni a hangot.
-
Balinov
titán
válasz
dethroner #1996 üzenetére
Csak 1 tipp, igaz teljesen mas megkozelitesbol. Ha lehetoseged van, szedd le a darabokat ujbol, Pl. a Freemake Video Downloader-rel, ami freeware es meg tudod adni, konkretan milyen formatumban kapja le a YT-s videokat.
Ezzel elvileg le tudod egyezo formatumban szedni a klippeket, amit utana osszefuzol VD-vel
udv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest