Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dethroner veterán 
- 

- 

dethroner veterán válasz  liksoft

üzenetére liksoft

üzenetéreÁÁ, srácok kicsit részletesebben. Nagyon nem vagyok otthon ebben a témában. Eddigi kapcsolatom a virtualdub-al annyi volt, hogy bizonyos avi fájlokat nem olvas be házimozim. Na, eddig ezekben a videót konvertáltam át xvid mpeg 4-be. De ennyi, ehhez meg nem kellett túl nagy ész. 
 De most volt egy film, amit sehol máshol nem leltem fel. A film 13 részre van szedve és néhány rész még külön kétfelé vágva. A kettévágott részeket gond és hiba nélkül tudom összefűzni. De a többi összefűzés nem megy 
- 

dethroner veterán Virtualdub 1.9.11 szerintem azért nem talált nálam xvid codec-et, mert a program 64 bites verziójával próbálkoztam. A 32 bites látja az avi fájlokat. De továbbra sem értem hogy az összefűzés után miért csúszik a hang. És most ennél a változatnál már a direct stream copy-nál miért csinál 10X akkor fájlt, mint az a kettő, amiből készül? 
- 

dethroner veterán A segítségetek kérném, mert már a hajam tépem. Youtube-ról leszedtem egy több részből álló videót. Össze akartam fűzni őket, de a magyar 1.5.4-es program azt írta, nem tudja összefűzni, mivel "cannot append segment the audio streams have different sampling rates" . Ennek a magyar verziónak nincs külön audio beállítási része, ezért videó tömörítés opciónál kiválasztottam hogy az xvid mpeg4 codec alatt tömörítse újra, és így az összes részt átkonvertáltam. Elkezdtem a részeket összefűzni, de az egyesítés után a hozzáadott részben csúszni kezdett a hang, pedig minden részt külön-külön minden rész tökéletes volt. 
 Próbálkoztam az 1.9.11-es virtualdub-bal is, de az meg nem talál a kitömörítéshez codec-et, holott K-lite codecpack fent van. Mi a francot csináljak? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De azt hiszem hogy egy 4-es szerepelt benne és talán microsoft szó is
 De azt hiszem hogy egy 4-es szerepelt benne és talán microsoft szó is 

Újra átkonvertáltam pár egymást követő fájlt ugyanazon audio és video beállításokkal és eddig hiba nélkül összeillesztette a félbevágott részeket, most ezt írja, amikor összefűzném:
 Újra átkonvertáltam pár egymást követő fájlt ugyanazon audio és video beállításokkal és eddig hiba nélkül összeillesztette a félbevágott részeket, most ezt írja, amikor összefűzném: