Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Igen, mpeg2 fájl. Azt, hogy lassan nyitja meg ezek szeritn csak rosszul emlékeztem, kösz az infót
Szal ez letudva
Arra is rájöttem, hgoy lejátszás közben nem lehet pozicionálni, rosszul emlékeztem
Már csak azt nem értem, hgoy miért nem tom az egér görgőjével képenként tekerni a vidófájlt? Mármint aminél hibát dob ki, mert amelyiknél nem dob hibát, ott nincs probléma. Azért van, mert hibás a fájl?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Thrustmaster officer pack airbus edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szal ez letudva
Arra is rájöttem, hgoy lejátszás közben nem lehet pozicionálni, rosszul emlékeztem