Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
detroitrw
üzenetére
Szia detroitrw!
Az előző hozzászólásomban nem kérdeztem, hogy csak a VirtualDubmod-al lehet az AviSynth-et megnyitni, ill. alkalmazni? Én az AviSynt-el eddig nem foglalkoztam, nem kellett használnom. Most az MP4-kapcsán merült fel, ott is úgy, hogy át kellene alakítani 1920x1080 - 60i-ből 720x576 -25i-re és egyik helyen (más progik bevonásával) ezzel oldották meg az interpolálást.
Továbbá az flv-vel kapcsolatban kérdezem, hogy a megadott scriptet ha beadom, miért nem nyitja meg a videót, mindíg kiírja, hogy nem lehet lejátszani, a formátum nem támogatott.
Még eddig semmit nem tudtam megnyitni sajna, sem mp4, sem mkv, sem flv fájlokat.
Kérném szépen a rövid válaszodat, mielőtt megzavarodok.Üdv. Pibácsi.
-
pibácsi
senior tag
válasz
detroitrw
üzenetére
Szia detroitrv!
Nem boldogulok a VirtualDubmod Avisynhtes megnyitással. Konkrétan az ffmegsource2-vel szeretném megnyittatni az mp4-es fájlokat. Betettem az Avisynth plugins mappájába a 4 db. ffmeg2 fájlt. A Virt.Dubmod fájl megnyitójánál lent az Avisynth template viszont nem adja ki csak az avisource, a default,a DirectShow Source, az Mpeg2 és az Mpeg source lehetőségeket. Mit kellene tennem, hogy ez is megjelenjen, mivel így hiába írok scripteket nyilván nem tudom kijelölni. A template mappában nem jelenik meg ennek az avst-je.Előre is köszi a válaszodat: Pibácsi
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
detroitrw
üzenetére
Na ... asszem működik. Legalábbis megnyitni sikerült ... ezt írtam be az AVS-be: FFMpegSource2("PATH\video.flv", atrack=-1) => gugliztam

Viszont azt továbbra sem tudom, van-e ily módon lehetőség összeilleszteni 2 FLV-t?! Erre esetleg van vmilyen script-es megoldás?
Nagyon köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest