Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
lehella
üzenetére
A nehezebbik utat választottam, mert sajnos nem is gyanakodtam rá, így win reinstall és próbálgattam, hogy mi rontja el. KAV telepítés után megint ugyan azt produkálta...
Mivel a gyors keresés nem hozott semmit a googleban, ezért inkább hagytam az egészet, nem tudom, hogy van-e olyan opció ami ezt megelőzte volna.
-
_ak_
addikt
Megvan a szemét, ami letiltotta a virtualizációt ébresztés után... Kaspersky Anti-Virus 2015.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! A napokban újrahúztam a win8-amat és azóta azt csinálja a Virtualbox, hogy host gép alvás/ébresztés után egyszerűen nem ismeri fel az AMD-V-t, így nem tudom elindítani a virtuális gépeket, ill. a vagrant boxomat, ha esetleg akkor alttatom el a gépet amikor még megy vmi, akkor ébresztéskor egyszerűen újraindul a gép, mindenféle hibaüzenet nélkül.
Az előző telepítésnél nem jelentkezett ez a probléma. Merre tudok elindulni, hogy ezt elhárítsam, mert ez így ebben a formában szinte használhatatlan nekem.
Próbáltam a 4.3.12-öt és a 4.3.15-öt is. Plusz annyi, h most magyar wint raktam fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest