- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolom a Virtualbox-ot azért ajánlották, mert a legkisebb az erőforrásigénye.
Ellenkező tapasztalataim vannak. Leváltottam a Virtual PC-t VirtualBoxra és elégedett voltam, de hiányzott a drag'n drop. No mondom kipróbálom a VMware-t, azóta is ezt használom, nagyságrendekkel kevesebb erőforrást használ nálam, mint a VBox. A VBox alatt folyamatosan dolgozott a gazdagép CPU-ja, Vmware alatt ez nem jellemző.
-
JetiRulez
őstag
Képtelen vagyok. Bármilyen nagyobb terhelésnek teszem ki a virtuális Win98-at, fagy az egész VirtualBox. Elég akár a Hardver hozzáadását elindítani vagy túl hamar kattintani boot után ide-oda. Szerintem hagyom a fenébe. Ennyi szenvedést nekem nem ér meg az egész.
Az eddigi segítséget köszönöm szépen!
-
attiati
veterán
ok, sikerült, el kell indítani a VM-et, és utána a host gépen keresztül állítható a felbontás a következő paranccsal
VBoxManage controlvm "VM-ed neve" setvideomodehint "szélesség magasság színmélység"
Bocs, látom közben írtál. A fenti módszerrel szerintem gyakorlatilag bármilyen felbontás beállítható. A maximuma valahol 6400*4800 körül lehet.
-
brd
nagyúr
Nem tudom, de nem hiszem, hogy az emulált VGA a korábban írt felbontásnál nagyobbat tudna, így maximum a desktop-ot tudod beállítani ekkora felbontásra (ha a guest-en használt OS tud ilyet), és így tulajdonképpen egy ablakban (3200*1200) látnád a guest-en a desktop-ot és tologatni lehetne függőlegesen a képet.
-
-
brd
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest