- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Már mindegy, találtam egy cubedesktop 3d nevű progit ami megoldja a problémámat..remélem

Szóval a vga hdmin keresztül csatlakozik a tv-re. Ezen szeretnék filmezni, de közben kellene másnak az internet. Ezért, hogy engem ne cseszegessenek egy időben akarom, hogy menjen a film és lehessen netezni.
Ezért arra gondoltam eredetileg, hogy a virtuális rendszeren beállítom alapértelmezettnek a tv-t, azon menne a film, az lcdn meg simán dvi-ről lehetne netezni. Még mindig nem érthető, tudom.

De ezzel a cube-al elvileg lehet 6 asztalt futtatni egyszerre. Már sikerült beállítanom, hogy a tvn csak a film ment, de valamit elnyomtam, szóval még tökölök vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest