Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
Visormail #950 üzenetére
Már mindegy, találtam egy cubedesktop 3d nevű progit ami megoldja a problémámat..remélem
Szóval a vga hdmin keresztül csatlakozik a tv-re. Ezen szeretnék filmezni, de közben kellene másnak az internet. Ezért, hogy engem ne cseszegessenek egy időben akarom, hogy menjen a film és lehessen netezni.
Ezért arra gondoltam eredetileg, hogy a virtuális rendszeren beállítom alapértelmezettnek a tv-t, azon menne a film, az lcdn meg simán dvi-ről lehetne netezni. Még mindig nem érthető, tudom.
De ezzel a cube-al elvileg lehet 6 asztalt futtatni egyszerre. Már sikerült beállítanom, hogy a tvn csak a film ment, de valamit elnyomtam, szóval még tökölök vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest