Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Lehet, megnézem majd azt is. Egyébként a 3D nem olyan fontos, csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy megoldották-e már.
(#499) < CyberBob >: Közben megnéztem, lefutott az élményindex, de a legvégén hibát írt, hogy valami illesztő használja, így sikertelen volt. Nem is lett aero.
(#502) Sweet Lou 6: Én így tettem fel, de nem lett jó. Neked megy vele az élményindex?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest