- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
IT user
üzenetére
szia, köszi!
Tudnál esetleg beállításokat mondani, amik okozhatják ezt? A programban én nem találtam semmilyen beállítást, szinte mindent végigpróbáltam.
A vendég op-rendszer tűzfala, vagy a gazdagép tűzfalára gondolsz? Nekem comodo CIS fut a gépemen, de nem tiltja, nem blokkolja, semmi nyoma. Elképzelésem sincs, hol keressem még
A leállítás és a kikapcsolás között az a különbség, mint a Windows szabályos leállítása és a konnektorból kirántás között - és melyik, melyik?
De akkor olyat ez nem tud, hogy úgy bezárni, hogy a változtatásokat ne mentse le igaz? Ha ezen vírus futott, akkor vírusos marad.
Vagy ez nem ment semmit el?
Már csak azért is, mert bezáráskor külön menüpont írja, hogy elmenteni a gép állapotát, tehát ha a másik kettő valamelyikével lépek ki, akkor semmit nem ment el?• a netre hogy tud kimenni, ahhoz milyen beállítások szükségesek?
• a két-monitoros üzemmódot is hiába állítom be... ez em tudja? se a full screen? azt be lehet állítani valahogy? az XP tudja, a win10 nem. Ezen múlik, vagy azt véletlen máshogy állítottam volna be telepítéskor? mert a programban minden ugyan úgy van.• lehetne Virtual box alatt Win XP.re a Windows Virtual Machine-t feltelepíteni? az mennyivel jobb program volt ennél...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozilla Thunderbird
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy ez nem ment semmit el?