Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Lehet ezzel is VB-ozni
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.Más:
Eddig szenvedtem VB-ban, h ha felraktam egy XP-t nem állította át automatikusan képernyőméretet a notijéhoz (1366*768) igazodva, mint egy Linux Mint.nél, ami szépen megcsinálta. Felraktam Guest Additions, amivel ez szépen megoldódott, de ikonok stb kicsit kicsik lettek...lehet itt is méretarányt növelni, mint a win7 / 8 esetében: 100-->125%
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...