- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Lehet ezzel is VB-ozni
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.Más:
Eddig szenvedtem VB-ban, h ha felraktam egy XP-t nem állította át automatikusan képernyőméretet a notijéhoz (1366*768) igazodva, mint egy Linux Mint.nél, ami szépen megcsinálta. Felraktam Guest Additions, amivel ez szépen megoldódott, de ikonok stb kicsit kicsik lettek...lehet itt is méretarányt növelni, mint a win7 / 8 esetében: 100-->125%
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...