Aktív témák
-
Attila69
tag
Sziasztok !
Egy érdekes dolog , amire nem tudom a választ. Elvittem a haveromhoz a 80 Gb-os Maxtor vinyómat. Rátettük a gépére mint másodlagos (secondary slave) drive-ot.
A win 2000 simán feltelepítette és tudtunk adatot cserélni.Eltelt egy hét, a szitu ua.
,most is látta a win 2000 a vinyót (eszközkezelő : a hardver megfelelően működik ) mégsem tudtunk másolgatni ,mert egyik file-kezelő sem jelenítette meg mint HDD. Nekem XP prof. van. Mi lehet a baj ? Minden féle varit kipróbáltunk(primery slave , kábel vari, stb.), még a cd helyére is tettük az enyémet, de semmi.Az eszközkezelőből eltávolítottuk, újra felismertettük de a helyzet ua. Az övé 120 Gb maxtor. Hazahoztam a vinyómat , itthon simán szaladt. Akinek van ötlete, ossza meg.Köszi.
Aktív témák
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Hardcore café
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest