Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
Kolondrum #62 üzenetére
Igen, ez tűnik a józan megoldásnak!
Annyi a bibi, h mindenhol máshol is ott vannak a csalók.
- A legszebb az egészben, h aki tájékozottnak hiszi magát, azt vágják át a legkönnyebben.
Kevésbé van résen.A magyar fiatalok azt hiszik, hogy ki tudják szűrni az online csalásokat, valójában ők a legrosszabbak ebben
telexVan lejjebb is!
Nálunk fele annyian képesek az értő olvasásra. 6% míg az EUs átlag 12.
telex
A magyaroknak csak a 6 százaléka képes igazán hosszú és összetett szövegeket értelmezniDe elég a huhogásból, akkor majd személyes átadással bizniszelünk...
Pár rohadékkal így is sikerült összefutnom.- Prohardveres modtól jön egy üzenet;
Pozitívat adtam egy teló eladásakor a vevőnek, miért? Részletesen írjam le az eseményeket, benyomásaimat a személyes átadásról.
... wtf..., de OK. Megmondaná miről van szó?A g.-i csaló egy ápolt, nagyon barátságos csóka volt. Kérdezett, nem sietett, szépen fizetett, szóval flottul ment az üzlet, maximálisra értékeltem.
Szerencsémre volt még más ilyen eladó is.
- Vásárlással pozitívokat gyűjtött, utána hatalmas összegekkel csapott be itt rengeteg embert mint eladó (utánvéttel). Gyanúba keverve pl engem. Azóta nem ömlengek pozitívan senkiről. Pár szóban írom le a bizniszt, feldicsérés nélkül.Másik ember eljött, de nem az egész vételárral.
Majd utalja a hiányzó részt...
10e-ből 500 Ft-ról volt szó, de akkor is becsapás.Meg persze ott vannak akik oda hívnak személyes átadásra, és nem jönnek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest