- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
Én megvettem most adom el

Eddig jól szolgált, most jön helyette egy dell. -
gregorik
senior tag
nem bántam meg, h. nem ezt a VX-et vettem egy éve -- elnézést tőle és a Pixmaniától. de engem is érdekelne, milyen élőben. visszajön ide egyik-másik tulaj?
-
vedini
őstag
válasz
stupid user
üzenetére
én már privit is küldtem neki, pűr napja

-
gaben82
tag
Hi mindenki! Én is most szeretnék venni ilyen monitort, aki már megvette írhatna megéri-e?
Milyen a játéknál a kép? Mosódik? (nekem egy 8ms lg lcd tv-m van 1360*768 60 hz ezen szoktam játszani néha, de némelyik játéknál mosódik, gondolom ez már talán nem "3ms és 85hz") -
SZULTA
tag
-
SZULTA
tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
hát pedig nem eggyet vettem már :S amugy már késö megrendeltem
elvileg ma megis jön
ZSIIR! aszonták ha lexx pixelhiba beküldik a gyártonak...szval lehet kicserélik de máma ugyis minden kiderül...amugy nem félek töle most egy viewsonic vx924 en tolom már 3 éve kb és tökéletes csak ajánlani tom ezt a márkát...
(mod)
jol jona creative gigaworks s750 hez best párosítás! -
SZULTA
tag
hi all!
az lenne a kérdésem h a viewsonic hány pixelhibát enged ...mert én is gondolkozom h most visszaált az ára a moncsinak és h vexek1et de nem tudom h meg e merjem venni igy láthatattlanba...thx -
_Lord_B_
tag
Na megnéztem kinn Olaszországban, nem rossz, nem rossz, határozottan jó darab, de végül nem ezt veszem meg, hanem egy MVA paneles kisebbett (24") ennél drágábban, szerintem ha majd a pénztárcám engedi veszek mellé egy ilyet

Ha megvetted ird le a véleményedet! ;) -
_Lord_B_
tag
a jövő héten utána járok ennek a monitornak, addigra tudok bövebbet mondani
-
_Lord_B_
tag
Szia!
Én is ezt a monitort kergetem, megvetted már?
van róla valami info? -
gregorik
senior tag
ha valakinek kivetnivalója van a monitorral kapcs., most még mondhatja
, de a héten megrendelem. -
gregorik
senior tag
vett már valaki ilyet az országban? ne én legyek az első...
(tudom, hogy TN, megtartom a 24'' PVA-mat is) -
gregorik
senior tag
-
gregorik
senior tag
kösz az infót. de ez a tn már nem az a tn, ami pár éve. hiába van most 24-es pva-m, ez a 27.5-ös Viewsonic játékra, dvd-re röhögve megéri nekem is (most épp 175k bruttó+posta). külön szép, hogy maradt az 1920x1200, karit se kell cserélni. kimondottan rossz review-t nem is találtam róla. ha nem értesz egyet, elnézést.
-
gregorik
senior tag
.
-
gregorik
senior tag
24"-ről 28"-ra való áttérést fontolgatok, főleg mióta láttam ezt 177 bruttóért: http://www.pixmania.com/hu/hu/625122/art/viewsonic/vx2835wm-3-ms-28-tft-moni.html
miért ilyen olcsó ez a Viewsonic, amikor a Samsung 275T 300k-ba kerül? ajánlják a fórum gurujai?
(nem tudom, hogy kell oldalt linkelni az új szisztéma szerint, főleg Operában Ubuntu alatt, elnézést.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest