- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Kukcaman #27239 üzenetére
Én jártam már úgy, hogy meg volt a fejemben, hogy mit akarok és folyton azt a lehetőséget kerestem, hogy mikor tudom megvalósítani. Majd végül sikerült megvalósítani, de nem teljesen úgy ahogy szerettem volna, majd utólag rájöttem egy csomó hasonlóaj jó vagy jobb pillanatról meg lemaradtam emiatt. Ezért mostanában 1-2 dolgot találok csak ki amit valahol láttam és megtetszett, de nem hajtom annyira, ha összejön tök jó, de inkább improvizálni próbálok.
Mostanában az akadt be nekem, hogy próbálok a zene szövegére is figyelni, ne csak jó legyen az ütem és tetszen (ez is fontos
, akkor tudok élvezetesen vágni), hanem a szöveg is valamelyest passzoljon a látottakkal. Cserébe számtalan jó zene kiesik és sok idő rámegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest