- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Van egy ilyen vágásos problémám...
Nevezetesen dropped frame-ek miatt lehet a gond. VDubModban kijelölök egy részt az mpeg2 videóból (ami kéne), aztán lementem divx-be. Külön kivettem utána a hangot is wav-ba. Namost ugye a divx-ben csúszik a hang rendesen, a kép megelőzi. Fogom ekkor ezt a divx-et, megnyitom sima VDubban, és berakom neki a wavot, majd mentés, és persze beállítottam, hogy a hang és a videó hossza egyezzen, illessze össze a kettőt. De fura módon a wav file pont olyan hosszú (7:31), mint a kivágott videó... így megint csúszás lesz.
Lehet, hogy előbb kell lementem a hangot wav-ba, s csak aztán a kivágott videó-részt divx-be? Vagy ennél azért bonyolultabb a probléma (dropped frames) megoldása?
Egyáltalán: miért nem kezeli rendesen ezt a problémát magától egy program. Ha az eredeti mpeg2-őt le tudom játszani pl. WinFasttal (amivel fel ''lett'' véve), és nincs csúszás, akkor konvertálásnál miért lesz rossz? -
ToBeY
nagyúr
Van egy filmem (AVI) ebből szeretnék kivágni 2db 10mp részt mivel és hogyan?
-
-
-
-
Most küldtem el a haveromnak két linket. VS és MS trial linkel.
Köbány, blaha, Corvin (mozi), keleti környékén... -
salazol
őstag
Ha már trial verziókra kell fanyalodni, akkor javaslom, nézd meg az Adobe Premiere-t, annak is van letölthető trial verziója.
Sok éven át dolgoztam a korábbi verziókkal egy vidéki tévénél, azt mondhatom, hogy nem rossz az Ulead sem, de a premiere-t profibbnak tartom. -
-
-
Megírnád?
-
-
Ulead VideoStudio 7.0 nincs v.hol fönt?!
-
bitfarkas
őstag
Az a gond, hogy ilyen free progik nemigen vannak, vagy csak csekély tudásúak. Ha szerencséd van trial verziót le tudsz tölteni, vagy ha valaki súg egy másféleképpen legális formát. Ajánlom, nézz szét itt.
http://www.dvdrhelp.com/tools?toolsearch=§ionselect=17&orderby=Name&Submit=Search+or+List+tools -
Valaki plz!!!
-
-
Szóval van egy cannon digitális gépem és rögzitettem vele kb 30 video-t. Namost össze kéne vágnom, kimerevíteni egy-két jelenetet és feliratozni kéne. a nagy kérdés az hogy milyen softverrel?!
A Window movie makerrel lehet vágni de többet nem és a letöltes.com-on nincs semmilyen normális vidijoszerk!
Írjatok egy pár linket! Ha lehet a fájlméret 10MB v. az alatt legyen! Dial up forever!
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Diablo IV
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest