Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akinek fáj, hogy fél-egy év alatt mennyit bukik rajta, az pl. azt csinálja mint én, megveszi pár hónappal később másodkézből félár alatt. Na ezt csináld meg egy promaxal. Én az S23-on kb 100 ezret fogok bukni, ha 3-4 év múlva eladom. Na ezt játszd el egy 14promax-al, hogy 3 év alatt csak 100 ezret buksz rajta. Hát nem annyit fogsz bukni. Mennyi most egy használt 12 promax? (240 ezerért már van 512-es) és mennyi volt újonnan 3 évvel ezelőtt? (570 ezer). Hopp ott a 300 ezres bukta. Az iphone-on csak az első évben nem buksz. De aki több évre veszi, az bukik rakta rendesen.
Feleségem S9 telefonját két év használat után 20 ezerrel olcsóbban adtuk el, mint amennyiért vettem neki Mondanom se kell, azt sem a Samsung store-ban vettem full áron. Eztsejátszodelegypromaxal.
Egyébként ezt az állandó ájfónozást nem értem. A droidosok 90 %-át nem érdekli, hogy "ott" mi van, mennyiért van, miért nincs, jobb-e, rosszabb-e, megéri-e Ez a droidos környezet ilyen. Gyorsan mennek le az árak mert folyamatosan jönnek az újabb, jobb (vagy nem jobb) telefonok. -
doooo
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Azon túl, hogy ez ("a legnagyobb bukó egy Samsung mobilon van") abszurdum, jobb lenne, ha évekig túlárazva kínálná a rég elavult mobiljait is? Lásd Apple? Ennyi androidos konkurens mellett, akik bármire képesek csak azért, hogy egy kevéssel több piaci részesedést is nyerjenek?
Miféle álomvilágban élsz? -
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nem védeni akarom őket, de pont a Samsung az aki a fanoknak még plusz viagrát is ad a kitartóbb merevedésért=a nyitó árat kuponozással elég rendesen le lehet "alkudni" már évek óta. Sőt minden évben még becsúszik egy "hibáskuponos időintervallum" amit szemfülesek kihasználva az új ár feléért vihetik imádott márkájuk csúcskészülékeit.
Persze ez rögtön rányomja a bélyegét a további árakra, nem véletlenül lehet fél évvel a megjelenés után féláron megszerezni.
Más cégek valami ajándékot adnak, tompítandó az ársokkot, fülest, rollert, tab-ot. -
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Van aki épp ennek a nagy értékvesztésnek örül. Én pont ezért vettem S23-at, persze nem 409 ezret adtam érte. Az az ár a türelmetleneknek van.
-
Snoop27
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Valóban várós, csak ne legyen 2000 euró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest