- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas #25 üzenetére
Akinek fáj, hogy fél-egy év alatt mennyit bukik rajta, az pl. azt csinálja mint én, megveszi pár hónappal később másodkézből félár alatt. Na ezt csináld meg egy promaxal. Én az S23-on kb 100 ezret fogok bukni, ha 3-4 év múlva eladom. Na ezt játszd el egy 14promax-al, hogy 3 év alatt csak 100 ezret buksz rajta. Hát nem annyit fogsz bukni. Mennyi most egy használt 12 promax? (240 ezerért már van 512-es) és mennyi volt újonnan 3 évvel ezelőtt? (570 ezer). Hopp ott a 300 ezres bukta. Az iphone-on csak az első évben nem buksz. De aki több évre veszi, az bukik rakta rendesen.
Feleségem S9 telefonját két év használat után 20 ezerrel olcsóbban adtuk el, mint amennyiért vettem neki Mondanom se kell, azt sem a Samsung store-ban vettem full áron. Eztsejátszodelegypromaxal.
Egyébként ezt az állandó ájfónozást nem értem. A droidosok 90 %-át nem érdekli, hogy "ott" mi van, mennyiért van, miért nincs, jobb-e, rosszabb-e, megéri-e Ez a droidos környezet ilyen. Gyorsan mennek le az árak mert folyamatosan jönnek az újabb, jobb (vagy nem jobb) telefonok. -
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
Nem védeni akarom őket, de pont a Samsung az aki a fanoknak még plusz viagrát is ad a kitartóbb merevedésért=a nyitó árat kuponozással elég rendesen le lehet "alkudni" már évek óta. Sőt minden évben még becsúszik egy "hibáskuponos időintervallum" amit szemfülesek kihasználva az új ár feléért vihetik imádott márkájuk csúcskészülékeit.
Persze ez rögtön rányomja a bélyegét a további árakra, nem véletlenül lehet fél évvel a megjelenés után féláron megszerezni.
Más cégek valami ajándékot adnak, tompítandó az ársokkot, fülest, rollert, tab-ot. -
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
Van aki épp ennek a nagy értékvesztésnek örül. Én pont ezért vettem S23-at, persze nem 409 ezret adtam érte. Az az ár a türelmetleneknek van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest