- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
UP!
-
nem_tom
őstag
UP!
-
nem_tom
őstag
Még próbálgattam egy kicsit. Az MP4 formátum továbbra is használhatatlan. Headsettel viszont működik az AVI formátum (hang az WAV), viszont hangot továbbra sem rögzít, csak az én beszédemet. (az viszont most nem akadozik) A kép minőség meg akkor jó ha Média Player Classic-al nyitom meg.
Tehát továbbra is fent áll a kérdés, hogy a játék hangjait miért nem rögzíti és az, hogy a képminőség miért csak az MPC-ben nevezhető jónak.
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Nem igazán találtam helyet a kérdésemnek, ezért bátorkodtam topicot nyitni. Remélem nem para.
Én a Mirillis Action! nevezetű felvevőprogramot használtam játék rögzítésére ezidáig. Viszont mióta újratelepítettem a windows-t, nem tudok normálisan felvenni. MP4 formátumban vagy szaggat veszettül, vagy a kép minősége okádék hiába van 1280x720 -ra és 30fps -re állítva. AVI-ban egy kicsivel jobb, de itt se jó. Világos már-már fakó a kép. Hangot egyik esetben sem rögzít. Már próbálgattam mindenféle beállítást és több játékot is. A mikrofonos beszédem AVI-ban szaggat bár nem olyan keményen. MP4-ben kevésbé.
Ha valaki tudna segíteni, azért nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest