- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
alisa
csendes újonc
-
alisa
csendes újonc
válasz
troller #4776 üzenetére
Most átmentem a Chrome -ra, kikapcsoltam a reklámblokkolót, és mindenhol meg tudom nyitni a videókat, le is lehet tölteni, csak lejátszani nem. Azt írja, valószínű, valami kodek hiányzik. csak az az érdekes, hogy minden más csatornáról letöltött videót meg lehet nyitni, csak az AXN család csatornák videóit nem.
-
alisa
csendes újonc
Sziasztok!
Régebben le tudtam tölteni az AXN, Viasat3, Sony Max-ról, most már a videót sem lehet megnyitni.
Azt a választ kaptam, hogy a Win7 op.rendszert nem támogatja a player-k.
Nem áll szándékomban win10, vagy win8-t feltenni, mert már volt mindkettő, és nekem nem jön be.
Nincs erre valami kiegészítő program, ami áthidalja ezt a problémát? De ezt különben nem is értem, hogy miért kötik egy bizonyos op. rendszerhez. Már nem annyira kedvesek, mint elsőre, válaszra sem méltatnak.
Köszi a segítséget, ha valaki tud valami megoldást. -
alisa
csendes újonc
Igaz, rossz helyre írtam. Bocsánat, hogy megzavartam a mélyen szántó gondolatokat.
-
alisa
csendes újonc
Sziasztok! Gépet cseréltem,és az új gépen nem működik a fejhallgató. Mondjuk én csak bedugom, és várom, hogy működjön, mert tök hülye vagyok hozzá. Az alapértelmezett hangszóró mellé bekapcsoltam + egyet, de akkor az alapértelmezett hangja eltorzult, ez sztorno. Tudna valaki tanácsot adni, egyszerű, érthető szavakkal? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest