Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
A fileban első sor az email, masodik a jelszó. Lefuttatod, kiírja hogy folyamatban, majd kb. 20-30mp múlva befejeződik. A script könyvtárában lesz egy sweet_vlc_teszt.m3u8 illetve egy sweet_kodi_teszt.m3u8 fájl. Ha nem jelenik meg a fájl akkor más gond lesz, elgépelés vagy simán nem megy neked, akkor ott az 1.6 ott tv kód kell nem az user-pass páros.
Nekem most ment, kb. 3 nap után már nem indult újra kellett futtatni. Az nem tudom egyelőre, hogy ez a lejárati ideje vagy mivel az elmúlt 2 napban nem használtam tétlenség miatt állt le, de majd kiderül hamarosan. Vagy aki használja és beírja megtudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest