- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
Faterkam #4202 üzenetére
Nemrég tárgyaltuk, hogy ez az oldal nagyon másképp működik, mint a legtöbb videó streameket tartalmazó oldal [link]. Külső programnak hiába adod át az URL-t, nem fog működni. Csak magával a böngésző pluginnal tudod letölteni. Tehát: VDH -> kiválasztod a megfelelő felbontású videót -> Download
-
gojko.m
senior tag
válasz
Faterkam #4199 üzenetére
Szvsz. felesleges ezen tovább rágódnunk. A lényeg, hogy a használható URL-eket is listázza a VDH nálad. Azt pedig tudod ellenőrizni, hogy letöltésre alkalmas lehet-e a link:
1. A videó mellett a Details menüpont alatt minden fontos adatot megtalálhatsz a videóról.
vagy
2. Copy URL és a kimásolt linket megnyitod SMPlayer-rel vagy VLC-vel. Ha lejátszható, akkor le is tudod tölteni. -
gojko.m
senior tag
válasz
Faterkam #4196 üzenetére
Akkor ezt már én sem értem. Windows és Linux Mint alatt is kipróbáltam a legújabb Firefox Quantum 62.03 (64 bites) böngészőt + VDH 7.3.5 kiegészítőt. Mindkét rendszer alatt CSAK a jó URL-eket listázza. A korábban linkelt képen egy frissen letöltött portable verzió volt látható (innét), amire a legújabb VDH-n és Adblock Plus-on kívül semmit nem raktam. Ugyanez a helyzet. Sőt még egy harmadik FF portable verziót is próbáltam (innét). Szintén ugyanaz.
VDH beállításokat is néztem, de semmi említésre méltó eltérés a köztük. Szóval, fura hogy nálad miért működik másképp.... -
gojko.m
senior tag
válasz
Faterkam #4194 üzenetére
Utánajártam egy kicsit a dolognak. Erre jutottam:
A böngészőtől és a VDH verziójától függ, hogy milyen listát mutat a Video DownloadHelper. Valamelyik újabb Firefox (legyen az ESR, Quantum, telepített vagy portable verzió) és a legújabb VDH 7.3.5 plugin páros, a korrekt URL-eket listázza: [kép]. Viszont az FF + régi VDH, vagy Chrome + VDH a hibás stream URL-eket is hozza.
-
gojko.m
senior tag
válasz
Faterkam #4174 üzenetére
Na jó... akkor hagyjuk inkább a képeket. Hogy elkerüljük a félreértéseket, legyen itt kimásolhatóan az a parancssor, amit használtam:
ffmpeg.exe -i https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/f/1/7/A-mi-kis-falunk_c12157041_A-mi-kis-falunk-3-e/A-mi-kis-falunk_c12157041_A-mi-kis-falunk-3-e_unpnp.ism/A-mi-kis-falunk_c12157041_A-mi-kis-falunk-3-e_.m3u8 -c copy a-mi-kis-falunk-3-evad-5-resz.mp4
Ha így sem megy, akkor nézd meg, hogy a legfrissebb ffmpeg-et használod-e. Ha azzal sem, akkor lehet, hogy a hálózati beállításaidat nem kedveli az ffmpeg (nálam például otthon jól működik, viszont a munkahelyemen nem). Ebben az esetben, használd mondjuk a youtube-dl-t (vagy valamelyik arra épülő GUI-t).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest