- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#56268288 #13122 üzenetére
francia nőcsábász, angol úr meg a cigány vajda ülnek egy kupéban, mikor bejön egy csinos nő, és leül.
egyszercsak a nő elereszt egy vaskos békegalambot, mire a francia nőcsábász megszólal, hogy bocsánat, az ebédem erős volt.
a nő megint elereszt egyet, mire az angol úr megszólal, hogy ehmm. bocsánat, a gyomrom rendetlenkedik.
5 perc múlva feláll a cigány vajda, és annyit mond: én most kimegyek a büfékocsiba, de ha a hölgy megint fingana egyet, az én voltam----
a gróféknál nagy estély van, sok meghívott úr és úrhölgy. a házigazda grófnéra rájön a pukkanthatnék, erre gyorsan leül a zongorához, és felkonferálja: most következik egy részlet a vihar szonátából. hozzáfog játszani, majd a hangos részek alatt eldurrogtatja magát.
kis idő múlva megint dolgoznak a gázok, grófné megint leül a zongorához, ismét részlet plusz a sunyi lapos.
kis idő múlva megint, leülne a zongorához, de az öreg báró rászól: grófné, én szeretem a vihar szonátát, de kérem, azt a részt hagyja ki, amikor a villám belecsap a budiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...