Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
Geri Bátyó #43 üzenetére
Nem a súlytól ment tökre, max a méret/forma miatt a te kezednek helytelen tartás miatt..
De amúgy meg persze lehetsz genetikai hulladék. Nekem a jobb térdem kattog és nem tudok guggolni ezért teremben, úgyhogy én meg azért vagyok. Nem szégyen, valamiben szinte mindenki az
lásd szemüvegesek pl.
-
-
Csandi
őstag
Egyszerű fizika. Kisebb súlyt egyszerűbb álló helyből megindítani, és mozgóból megállítani, vagyis gyorsabb reakció idő és pontosabb mozgás. Plusz a kézre sem annyira terhelő ha 12+ órákat nyomja valaki vagy valami baja van kezének.
Ez a “legyen súlya akkor van benne anyag” ilyen magyar szoci mentalitás, elengedhetnénk már. Ebben is van anyag, oda van írva, szénszál. (Másnéven karbon)
Vagy akkor a milliárdos sportkocsik amik súlyát ugyanezzel az anyaggal leviszik 1 tonna körülre azok szarok és az IFA jó mert abban van anyag?
Ha neked jó a nehéz az a te dolgod, bár addig mondod amíg nem használnál egy ilyesmit ezt garantálom, de ha nincs rá szükséged azt jelenti, hogy valszeg nem fps-ezel magas rankon/verseny szerűen akkor pedig nem vagy a célközönség. Én sem megyek sírni a versenybringás csopiba, hogy “háh minek vitték le 6kg-ra egész bringát, nekem bőven jó a 20 kilós is ugyanúgy gurul”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest