- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
ayalon99 #13219 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
Az enyém még úton van Kínából; gondoltam, gyűjtök egy kis tapasztalatot, mire megjön. A magas hangokról a külföldi tesztek is hasonló véleménnyel vannak, gyanítom, hogy azt nekem is mérsékelnem kell majd. A jelenlegi Soundpeats Life-hoz képest mindenképp előrelépésre számítok.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ayalon99 #11781 üzenetére
"Volt Liberty 3 Pro ... "
Eladtad, megdöglött? Miért érezted, hogy váltanod kell? Talán pont a kialakítás / forma miatt?"Árán nem látszik szerintem, hogy ez pluszba fizetés lenne ... "
Az a baj, hogy - ahogy szokták mondani - nincs ingyen vacsora. Én félek tőle, hogy a hw és a szoftver árát csak beleépítették az árba." ... de lehet egy alkalmazás update, fejlesztés során meg is történik majd."
Vajon fülben vagy csuklón mérve pontosabb a pulzusmérés? Na, kíváncsiságból majd megpróbálok utána nézni ..." ... sound qualitybe hozza az árát ... " - igen, az ár/teljesítménnyel sose volt gond. Nekem csak azok szúrják a szemem, amiket korábban írtam. A kialakítás egy dolog, de az "amorf" vetőcső ...
Ahogy korábban is írtam, ennek szvsz. csak annyi az értelme, hogy szopassák a user-t.
Sportolni szoktál? Kocogás / futás közben ez nem instabilabb, hogy nincs plusz "illeszték", csak a vetőcső végén az a gumi-izé? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ayalon99 #11778 üzenetére
" ... mint a Liberty 3 Pro-ba ... "
Neked van / volt L3P-d is?Nézegettem én is az L4-et, de nekem a kialakítás (stem style) nem igazán jött be. Az se tetszik benne, hogy ovális a vetőcsöve (→ sokkal nehezebb rá 3rd party illesztéket tenni / találni).
A beépített pulzus mérőt (nem vérnyomás) sem értem. Minek? Én ilyen dologért nem akarok pluszba egy TWS füles esetén fizetni. Eleve olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, hogy helyette
• lehetne benne nagyobb akkumulátor
• nagyobb meghajtó
• vagy lehetne kisebb / olcsóbb az egész
Gondolom az üzemidőt se pozitív irányba befolyásolja (kikapcsolható egyáltalán?), ahogy arra is mérget vennék, hogy nem szinkronizál semmilyen sport alkalmazással ill. nem tudja "broadcast"-olni a HR adatokat.
Bízom benne, hogy lesz belőle majd egy "pro", minél visszatérnek a "helyes" útra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest