- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
patomi
őstag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tonyrulez #6081 üzenetére
Egyrészt aptX-ből sokféle van. Az enyém (Ugreen UDB dongle) úgy tűnik csak a "sima" aptX-et támogatja (ezt mondjuk írja is az eladó, és az Ugreen-ben - mint márkában - eddig nem csalódtam), mert van egy bt-s hangszóróm, ami a Bluetooth Tweaker szerint tudna aptX LL-t, de a Win mégis csak "sima" aptX-el csatlakozik rá.
Van aptX-es cuccod? Szedd le a Bluetooth Tweaker-t (vigyázz, trial módban csak 1 eszközzel és max. 7 napig használható) és nézd meg, hogy mit ír rá.
Persze, ha tutira akarsz menni, akkor veszel egy olyan Reiyin-t, amit link-eltél (az nekem is szimpatikus). Az tudni fog mindenféle aptX-et, de ezt csak akkor tudod kihasználni, ha a fülesed is ... Ja, és ez is "audio only" (nem tudom, hogy ez szempont-e) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tonyrulez #6072 üzenetére
Hali! A Windows 10-ben nincs túl sok (értsd: szinte nulla) mozgási lehetőség a bt.-s beállításokat illetően. A Bluetooth Tweaker-el meg tudod nézni, hogy az adott eszközöd milyen codec-et támogat, és hogy a Windows-od melyiket választotta ezek közül. Nekem egy ilyen bt. 4.0-s cucc (a hardware ID alapján CSR8510 van benne) van a monitor oldalsó USB-jébe dugva, és tökéletesen működik.
SBC-t és AAC támogató fejhallgatónál a Win az SBC-t választja (gondolom az alacsonyabb latency miatt), míg a fülhallgatómnál (aptX, AAC, SBC), aptX-et.#6075 tlala
"Most útban van egy ilyen ... "
Nézegettem már (csak kíváncsiságból, mert arra, amire kell, a fentebb link-elt cucc nekem egyelőre megteszi) én is ilyet. Szerintem ez - mivel audio only - ilyen külső hangkártya egy bt-s adóval "összeházasítva". Ha, megjött, majd írd már meg kérlek, hogy milyen, ill. minek is látja a Windows. -
tlala
addikt
válasz
tonyrulez #6077 üzenetére
A chip specifikációját nem sikerült megtalálnom, de az összes eladó APTX képesnek írja, aki árul ilyet. Egyébként pedig bt átvitelben a CSR chipeket írják legjobbnak, és az is beszédes, hogy egyetlen 4-5 dolláros termék sem készül vele (mint amilyen az Orico is volt), hanem 15-20 dollártól felfelé.
Aztán majd kiderül, amikor kézbe veszem, megírom az eredményt. -
tlala
addikt
válasz
Sajnos az említett Orico dongle van nekem is, és elég gyenge eszköz - mind hangminőség, mind hatótáv szempontjából (nekem fontos, hogy az online értekezletek alatt tudjak mászkálni is). Cserébe persze nagyon olcsó volt.
Most útban van egy ilyen BT adó eszközöm, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. -
blueye
veterán
válasz
"Bluetooth 5.0 Chip: RTL8761B"
Ez nem hiszem h tamogatja aptX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest