- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabri07
aktív tag
Hali!
Na megjött 4 nap alatt eu-s raktarból, geekbuyingról, a spunky.
Ma teszteltem először tömegközlekedés során s elég jó a zajszűrése is. Mondjuk én max hangerőn hallgatom, így nem hallottam külső zajt. Tegnap ahogy kivettem a dobozból a normál mérettel tökéletesen illeszkedett a fülembe, nagyon kényelmes a hordása is. Hangügyileg és meglepett, bár a magasok az lehet az iphone hangerőnek köszönhetően(asszem iphonokon mindenkinek hangosabb a zene) kicsit bántja a fülem, lehet csak be kell járatni. Az irányítás az tényleg érdekes, főleg az egy tapira start/stop, de nem kell igazitanom a fülest, mert tökély a fülembe.
Mondjuk rosszul oldották meg a kezelhetőséget, de én telefonról szeretem amúgy is irányítani. Xiaomi airdots protol kényelembe, hangba(mondjuk lehet az illeszkedés miatt) valamennyivel jobb, akkuja is, vezérlése nem. A kis sistergés nekem is jelen van, ha nem megy a zene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Padavan firmware
- Telekom mobilszolgáltatások
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Motoros topic
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest