Hirdetés
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Nos meg is érkezett a füles meg is lepődtem ,szombaton rendeltem és ma hétfő és itt is van igaz a futár csak bedobta a kapun belülreott meg nem szoktunk járni csoda hogy megláttam és a kutya se vitte el. Hangjával meg vagyok elégedve,számomra elég prémium érzetet is kelt a külseje fogása,fülpárna izzadósnak tűnik..
BT kb 10 méterig jó utána akad egyenes vonalban a bt adótól (ugreen 8euro) haladva flac 33mb számnál. Van egy remek műanyag tok is a füleshez.
blitzwolf bw-hp0 hoz hasonlítva a boltune szebb tisztábbnak tűnik és kevésbe recseg max hangerőn de ugyebár megsüketülni nem akarunk így 70% ajánlott. Delayban is nyert a boltune olyan 0,100 sec lehet a késés vagy kevesebb Beelink GT1 Ultimate volt a lajátszó, film: Fury English TrueHD 5185Kbps 7.1 hanggal. És van egy 20euros kupon a csomagban. -
pruzsi
őstag
Remélem a Boltune BT-BH-011 -re gondoltál ez alatt mert azt rendeltem meg és nem értettem félre
igaz egy szót sem tudok németül de már úton van a csomag
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Aptx-el fülest keresek max 30e ft ennyiért melyik lenne a legjobb (over ear)?Ezt a hármat néztem :
Sennheiser HD 4.40 BT
Edifier W830 BT
Pioneer SE-MS7BT -
pruzsi
őstag
Üdv!
Filmnézéshez és néha játékhoz(itt jack-el is használhatom) keresnék BT fülest,Over-Ear.
Max 40k értékben magyar vagy külföldi rendelés is lehet.A filmek tv-ről vagyis Beelink GT1 Ultimate ről mennek és erre is kapcsolódnék bt-al.(Eddigi legjobb fülesem Audio-Technica ATH-M40x volt de már nincs meg). Filmek amik inkább anime Flac stereo,dts hdma szokott lenni, premier filmek ami 5.1 truehd,dtsdhma.Amiket eddig néztem:
Sony WH-CH700N
JBL E65 BT NC
Philips SHD8850
Pioneer SE-MS7BT
Sennheiser HD 4.40 BT
Audio-Technica ATH-SR30BT
Edifier W830 BT
Audio-Technica ATH-ANC500BTSzóval van pár versenyző,kipróbálni nem tudom őket "falu"
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Filmekhez/játékokhoz 15ezer ft körül tudnátok ajánlani bt fejhallgatót teljes fül körbeöleliÉn ezeket hoznám persze csak árukereső * alapján(lehet nem mind öleli körbe a fület ránézésre nem mindíg tudtam eldönteni)
BlitzWolf BW-HP0
Skullcandy Riff Wireless (S5PXW)
Energy Sistem Headphones 2
Edifier W800BTAli:
Ausdom ANC10
Mixcder E9
Anker Soundcore Life Q10
Meidong E7Bvagy más
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Sennheiser HD 4.40 BT
már nem lesz többet kapható ahogy nézem minden hazai áruházból eltűnt és pont ilyet akartam venni. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Vettem egy Audio-Technica ATH-S200BT fejhallgatót tegnap leírnám a tapasztalataimat vele.
Nos hangzásilag elég jó kicsit több a magas és kevesebb a mély számomra.Bluetooth kapcsolat katasztrofális:
PS4 látja de nem támogatja.
Számítógéppel is már problémás kb 50cm az adó és a füles közt a távolság,és néha meg meg akad a hang. Zenei minőségtől függetlenül akár mp3 vagy flac. Játéknál szintúgy.
Bt 4+edrSony 4K-s TV-m meg sem találja
Külső média lejátszó Beelink G1 Ultimate-el borzalom 2,5 méterre vagyok az egységtől ugye fekve az ágyban 5ből 3 szor sikerül csatlakozni. Random valamikor teljesen jól jön át a hang valamikor pedig szakadozik mint egy játékban az fps 60ról bumm 5-re élvezhetetlen.
Itt is a hang minőségtől független akár ac3,dts,dts hd ma,true hd,flac.Így most írtam a boltnak hogy cseréljünk egy Sennheiser HD 4.40 BT-re, remélem azzal nem lesz gond.
Házban nem megy más Bluetooth-al így nincs mi bezavarjon szerintem,de ha van ötlet elfogadom. 2018/6 havi gyártósú. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Ezek közül melyik a "legjobb"?, csak a közelgő petárda mizéria miatt kellene hogy nyugodtan tudjak filmezni szóval zárt kellene, vagy esetleg más hasonló árban?:Sony MDR-ZX330BT
Sony WH-CH510
Energy Sistem Headphones 2 Bluetooth
A+ SBG1
JAM Audio Transit Lite HX-HP400 -
pruzsi
őstag
Üdv!
30ezer ft alatt keresném a legjobb vezeték nélküli fejhallgatót főként tv és számítógépből jönne a "jel"Játék/Anime/Filmek
Flac 2.0, dd,dts,dts hdma a formátumok java.
Kívülről érkező hangok egyáltalán vagy csak gyengén hallatszódjanak,ami a fülesbe szól pedig egyáltalán ne kívülre
Mit javasoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M-Audio Firewire Audiophile Firewire Audio MIDI Interface
- Intel Xeon E5-2430L v2 (6C/12T, TDP 60W) LGA1356
- Samsung Galaxy S24FE
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 6 mag i7 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar - garancia (08)
- 13" 2013Late eladó jó állapotban, még jó akksival (2,8GHz i7/8GB/256GB SSD/EU bill./537 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest