- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
-
vszabcsi
tag
Az M5-ön beállítások, vezeték nélküli és egyéb hálózatok, továbbiak, megosztás és hotspot, wifi hotspot, bekapcsol. A wifi hotspot beállítása alatt először a biztonságot állítsd nincs-re. A wifi hotspot bekapcsolva tartása mindig. Ha a fejegység látja, akkor tudsz kapcsolódni.
-
sentinel
aktív tag
megcsináltuk még egy Vernee M5-ot a Provision törlést mert szétspamelte már a telefont...
Egyenlőre ott sem jött elő a Poker ikon és vele a reklámok. Remélem így is marad mindkettő telefon. Ahogy olvstam a német fórumon volt hogy valakinek emeltdíjas sms-t is küldött. Szemét, alattomos dolog. -
sentinel
aktív tag
Szia,
nem. Szerintem a Vernee a háttérben letol valami szemetet és az csinálja. Van hogy 4 ikonja is kint van már! Rohadt zavaró.
Semmit nem találok a neten róla, de még be sem sikerült azonosítani hogy mihez kötődne, melyik progihoz vagy process-hez, stb...
Szerintem idő és ismét elő fog jönni nálad újból.
-
Digiflex
tag
Ez jó hír, majd kipróbálom, a mikrofonja is tuti, én kristálytisztán hallottam a kölköt a múltkor a SzéllKállmántér mellől a zajos utcáról. A fülhangszórója viszont nem annyira huszáros, erre meg éppen ő panaszkodott.
@Timi:
gratulálok a kitartásához, és remélem nem csalódik@többiek:
tényleg lapozzunk már a ki mit hogy szeret témáról... nem igazán kapcsolódik az M5-hözA tesztben ott a legtöbb hasznos infó, a többit meg lassan összemazsolázzuk.
Nekem most aktuálisan van némi összehasonlítási alapom, mert lett hirtelen több új telefon is a családban:
M5, Mi A1, Samsung S7 szóval van mit mivel összevetni, ha bármi kérdés felmerül.Elég érdekes, hogy pl. se a Xiaomi, se a Samsung nem kapcsol be kikapcsolt állapotból az ébresztéshez. Ezt csak az M5 tudja, bár mintha pár másodpercet csúszna, meg valaki írta, hogy töltőre kapcsolva sem kapcsol be, de majd megnézem. (Az tuti, hogy "minta-kérést az android indításhoz" ki kell kapcsolni, mert akkor úgyse tudna bekapcsolni addig, amíg a mintát fel nem oldja valaki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest