- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Igen.
Elem kivét is.
Setup és Bios defaults értékek feltöltése is a Bios-ban.
Integrált perifériák letiltása.
Lemezegységek lehúzva
Kártyák eltávolítva, kivéve vga.Azt hiszem ez eeprom égető lesz.
Csak az a furcsa, hogy a gép rendben elindul, egészen odáig, amíg A DMI-t kell updatelnie. Ott lefagy. Aztán reset után ugyanott, de akkor már nem is írja hogy DMI-vel valamit csinálna. Gondolom úgy veszi, hogy előzőleg sikerült updatelni, és menteni, csakhogy gyakorlatilag nem, mert belefagyott
-
petakpa1
őstag
Sajnos ugyanez a problémám. Nagyon régi P1-es lap, bios frissités után nem megy tovább az Update DMI Imformation képernyőn. Már szinte mindent lehúzogattam, memót is cseréltem, már csak 64 van benne, de semmi.
Visszaflashelni sem tudom a régit, mert el sem jut odáig, hogy a bootolni kezdjen. Valami ötlet???
-
Borosz
őstag
Hála a...
Végre!
Lényegében semmit sem kötöttem a lapra, amikor kipróbáltam. Aztán pedig ahogy írtad mindent megváltoztattam a perifériákat illetően. Semmi változás. Még módosítgattam a BIOS beállításokat is. Mondjuk mindent nem tiltottam le mert akartam BIOS-t frissíteni, de ugyebár fagyi lett a vége annak is még boot előtt.Létezhet, hogy a BIOS chip részei esetleg megsérülhettek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged