- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Igen.
Elem kivét is.
Setup és Bios defaults értékek feltöltése is a Bios-ban.
Integrált perifériák letiltása.
Lemezegységek lehúzva
Kártyák eltávolítva, kivéve vga.Azt hiszem ez eeprom égető lesz.
Csak az a furcsa, hogy a gép rendben elindul, egészen odáig, amíg A DMI-t kell updatelnie. Ott lefagy. Aztán reset után ugyanott, de akkor már nem is írja hogy DMI-vel valamit csinálna. Gondolom úgy veszi, hogy előzőleg sikerült updatelni, és menteni, csakhogy gyakorlatilag nem, mert belefagyott
-
petakpa1
őstag
Sajnos ugyanez a problémám. Nagyon régi P1-es lap, bios frissités után nem megy tovább az Update DMI Imformation képernyőn. Már szinte mindent lehúzogattam, memót is cseréltem, már csak 64 van benne, de semmi.
Visszaflashelni sem tudom a régit, mert el sem jut odáig, hogy a bootolni kezdjen. Valami ötlet???
-
Borosz
őstag
Hála a...
Végre!
Lényegében semmit sem kötöttem a lapra, amikor kipróbáltam. Aztán pedig ahogy írtad mindent megváltoztattam a perifériákat illetően. Semmi változás. Még módosítgattam a BIOS beállításokat is. Mondjuk mindent nem tiltottam le mert akartam BIOS-t frissíteni, de ugyebár fagyi lett a vége annak is még boot előtt.Létezhet, hogy a BIOS chip részei esetleg megsérülhettek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest