- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
scope2007 #44 üzenetére
Sziasztok, szia Scope2007!
Most hétvégén volt lehetőségem kipróbálni a HD Sentinelt azon a kérdéses számítógépen, de nem indult el, mert egyrészt valami SMARTVSD.VXD állomány kell neki (elolvastam a HDSentinel súgójában: azt írja, hogy ez a Windows98 system mappájában van, de én nem találtam ott
), a másik meg, hogy indításkor az ICMP.DLL-t is hiányolja. Ez utóbbi összefüggésben van az előbbi .VXD fájllal? És ezeket honnan tölthetem le - ha egyáltalán le lehet - a Win98 első kiadáshoz?
Elnézést, ha ez nagyon "off-topic", de remélem, akad itt szakértő, aki tud jó tanácsot adni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Asrock B360M Pro4 microATX
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest