- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
scope2007 #44 üzenetére
Sziasztok, szia Scope2007!
Most hétvégén volt lehetőségem kipróbálni a HD Sentinelt azon a kérdéses számítógépen, de nem indult el, mert egyrészt valami SMARTVSD.VXD állomány kell neki (elolvastam a HDSentinel súgójában: azt írja, hogy ez a Windows98 system mappájában van, de én nem találtam ott
), a másik meg, hogy indításkor az ICMP.DLL-t is hiányolja. Ez utóbbi összefüggésben van az előbbi .VXD fájllal? És ezeket honnan tölthetem le - ha egyáltalán le lehet - a Win98 első kiadáshoz?
Elnézést, ha ez nagyon "off-topic", de remélem, akad itt szakértő, aki tud jó tanácsot adni.. -
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is, pontosabban a bátyámék számítógépével is ugyanez a gond: indítás után kiírja a "Verifying DMI pool data.........." sort, aztán lefagy és csak némi resetelgetés után sikerül betölteni a Windows98-at. Ahogy olvasgatom itt a hsz.-okat, lehet, hogy a merevlemezzel van gond? Mert vettem már új elemet is az alaplapba, de nem segített. Viszont ebben a gépben is Maxtor vinyó van, kb. 10 éves, ahogy az alaplap is (Aska).
De ha a merevlemez ment tönkre, annak más jelenségei is lennének, nem? Szóval tanácstalan vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest