- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F7
tag
'' Hát ahol lehet átverik az embert és legtöbbször akkor nem tudom érvényesíteni a garanciát, amikor tényleg vétlen vagyok. ''
Egy kicsit ezen el lehetne gondolkodni. Van esetleg összefüggés az eseted és a fent említett reakciók között?
Pontosan ilyenek stiklik miatt szívnak azok, akiknek valóban garis a terméke. Erről ennyit. -
Mobulla
csendes tag
Nekem a 12-es silentblade venti egy rosszul sikerült mozdulattól ment el, szédszedtem és valami 4 lábú félvezető tört el benne úgy, hogy két lábát egyszerűen elhagyta. (Hiba: nem forog csak rángatózik)
Nem szórakoztam vele, beleszerkesztettem egy ős 8cm-es venti belét, a csapágyazás az eredeti maradt, csak a betápot kellett lebutítani, hogy kellően halk maradjon, mert jobban igyekezett a kelleténél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest