Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
Mi forgalmaztuk
(Meg a Turtle Beach kártyákat is)
Akkor szerettem foglalkozni ilyesmivel. Most rengetegszer húzom föl magam. Anno, ha beállítottam valamit, akkor az úgy volt. Most meg csak reménykedni lehet. Sokszor fogalmam sincs mi miért van (illetve csak annyi, hogy jó szarul van megcsinálva, tesztelje a júzer, panaszával meg forduljon a fal felé...), és ráhatásom sincs.
Pl. A procim tud turbóban 3.5 GHz-t. Valóságban sose ment 3.150 fölé. Vagy a RAID rendszeremnek úgy számítások alapján is többet kéne tudnia, de csak kéne... Demiééér? 10 mag 20 szál proci, 32 giga ram, valóban gyors optikai net, és beletekerek egy YT videóba, utána meg fél percig nézem a forgó kukacot. Nem folytatom, szerintem érted mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ikonikus múlttal rendelkező márkát már csak az SSD-k lélegeztették.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest