- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melóhelyen van néhány Win7 de többségében Win10. 11-et két usernek raktam fel tesztelni 6-7 genes gépekre.
Ugyannakor a 10-est öldösi le updatekkel az MS. Már két gépet hoztak úgy hogy bootolni sem volt képes egy update miatt a Win10, konkrétan a rejtett particíiót cseszte szét. Visszaállítható volt szerencsére. Korábban a 7-esekkel volt ilyesmi hogy szándékosan öngyilkos updateket eresztettek rá.
11-et pedig rufussal szoktam felrakni amivel ki lehet hagyni az ellenőrzéseket. (vagy konzolból de ehez régebbi kiadású 11-es kell) Akár legacy módban is telepíthető ha szükséges (Core2 gépeken). Igazából a mesterségekesen létrehozott követelményeken kívül nincs jelentősen nagyobb gépigénye a 10-eshez képest. Azaz én olyan 8Gbram, SSD, 4 magos modernebb proci (4gen+) ahol kényelesen lehet használni.Az tényleg mocsok dolog hogy a top cpu-ra rakják a top igpt holottt esélyes ott van legkevésbé szükség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest