- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Én személy szerint ezt ajánlom:
http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=11&CONTENTID=5023&countryid=18&languageid=1
E-bolt-ban 6 ezer Ft -
Cathfaern
nagyúr
Ha nincs analóg kar, csak irányító kereszt, az nem gond. Sőt, valaki csak ezzel az utóbbit szereti.
Arra mindenképp figyelj, hogy ne gagyit vegyél! Mert az ilyen 2-3 ezer Ft-os gamepad-oknak szokása az, hogy a kereszt ''ugrál''. MAgyarul te nem nyomsz semmit, gyakorlatilag meg lépkedsz lefele a menüben
Nagyon tudom ajánlani azt ami nokamiki is van. Esetleg ennek a drótos változatát (ez van nekem is). De van olyan is, amin csak egy analóg kar van, de ugyanúgy néz ki. Az is nagyon jó.
Régebben volt egy Microsoft-os gamepad-om, de egyszerűen nem állt kézre, nem tudtam vele a játékokat irányítani
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest