Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pachito

őstag

1 hét játékkal való ismerkedés után, személyes benyomásom alapján a tier listem:

S+

1.Raze

Érkezik a nerf, vissza fog esni picit népszerűségben és hatékonyságban is de addig listavezető, szerintem alapvetően nem arról szólna a játék hogy hármas killeket szerezzünk 1-1 sima képességgel, az a gránát pedig a legnagyobb offender

2. Sage

Minden körülmények között hasznos skillek, 1-1 kritikus pontot hosszú időre képes lekapcsolni, őt is gyengítik picit de bőven jó lesz

S

1. Phoenix

Rugalmas, sebző-healelő képességek, könnyen tanulható, hatékony

2. Brimstone

Kis map ismerettel illetve oktató videókkal hasznos képességek támadóként és védekezőként is...ő viszont igényli az összhangot, a csapatmunkát, egy jó premadeben tudom elképzelni

A+

1. Viper

Ő is zónázik, hozzá is kell mapismeret illetve rutin, no meg a jó csapat, viszont egy fokkal gyengébbnek érzem a kitjét mint Brimnek

2. Breach

Eléggé skill igényes, ha jó ütemben használja a képességeit elég jól szét tud ugrasztani csapatokat

A

1. Cypher

Támadásra gyakorlatilag az egyik leggyengébb skill settel rendelkezik ezért nem került feljebb, védekezésnél pont fordítva

2. Jett

Talán a legmobilisabb ember a listán, lehet vele big playeket tolni, közepes kit, az ultijával viszont rengeteg ace-t láttam más emberektől, talán a legtöbbet a listáról

3. Sova

Neki univerzálisabb a kitje mint Cyphernek viszont elég könnyű megszabadulni a kémnyíltól (ráadásul fal mögött nem mutat semmit) és a dróntól is, utóbbi ráadásul szerintem aránytalanul drága is, ulti trükkös és nehéz jól használni

B

1. Omen

Átlagos/átlagon aluli képességek, ulti se valami nagy szám, persze bőven használható

Összességében szerintem elsőre egy-két kihágástól eltekintve jól sikerült belőni a balanszt de nyilván érkeznek még a jövőben kisebb-nagyobb foltozások.

Új hozzászólás Aktív témák