- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
04ahgy #13399 üzenetére
Már kínomban kértem ajánlatot alaplap,proci, ramra, de ha meg a táp a baj, akkor feleslegesen nem cserélnék, mert az én kezeim között nem érezném a sebességkülönbséget. Erre kaptam ajánlatot:
Gigabyte H61 usb3 Sata3 S1155 DDR3
Core I3 Ivy Bridge 3.3Ghz
4GB DDR 3Más okozhat még ilyen leakadást? Winyó vagy valami? Lehet, hogy kezdek egy táp cserével, az a legolcsóbb, Chieftec CTG40080P-t ajánlották a tápos topicbak
-
Dzsana
senior tag
válasz
04ahgy #13397 üzenetére
Codegen 400 W táp
Asus M4A 78 pro
AMD Athlon XII 250 3 GHz
3 GB DDR2 RAM
500 GB Samsung winyó SATA
Samsung Synmaster 765MB, melynek idõnként szintén gyengélkedik a ki-be kapocsoló gombja. Néha kikapcsol.Már nagyon idegesít, újra raktam már az egész rendszert, biost is frissítettem, mégis csinálja ezt a hülyeséget
, váratlan pillanatokban. Mi lehet még? -
Dzsana
senior tag
Sziasztok, a gépemnél van egy olyan jelenség, hogy minden előjel nélkül egyszer csak lekapcsol a monitor, lemegy stand by üzemmódba, a DVD játékos felpörög egy kicsit, a gépen a piros és a zöld LED dolgozik ezerrel, majd a zöld folyamatosan világítva marad. Továbbá ha be van dugva egy Pendrive, annak a LED-je is kialszik ilyenkor. Szóval elhal minden, de a gép mégsem áll le. Semmi nem segít utána, csak a reset. Ilyen trükköt okozhat a táp esetleges hibája? Vagy mással is lehet baj? Van, hogy napokig nem csinálja, de van, hogy egymás után rögtön 2-3-szor is. Melegedéshez nincs köze, mert van, hogy rögtön bekapcsolás után csinálja, épp, hogy felállt a windows, van hogy több óra után. Tehát terheléstől sem függ, egyébként sincs terhelve a gép. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest